dissabte, 2 de juny del 2012

L'Oficina de Turisme de Viena inaugura a Barcelona una rèplica de sorra de l'Orquestra Filharmònica


El divendres 1 de juny de 2012 es va inaugurar a les 11 del matí a la plaça del Mar (platja de Sant Sebastià) de Barcelona una escultura rèplica de l'Orquestra Filharmònica de Viena. La reproducció, de 5 m d'alt x 10 m d'ample, es va convertir en un dels castells de sorra més grans que mai s'hagin construït a les platges de Barcelona. Amb la intenció de barrejar tradició i modernitat, es van col·locar unes gandules davant l'orquestra de sorra, on el públic, per mitjà d'uns auriculars, pot escoltar música clàssica vienesa en un marc incomparable entre els dies 1 i 7 de juny.

(c) Alfred Montserrat
La Wiener Philharmoniker, fundada l'any 1841, és un element indispensable en la vida musical de Viena i és considerada una de les millors orquestres del món. L'escultura de sorra ha estat construïda per Lindel, Galleria PR que, amb un equip de 10 escultors i 198,65 tones de sorra, han estat quinze dies per acabar-la. L'escultura no utilitza cap producte químic; per tant, no és agressiva amb el medi ambient, i no s'ha fet servir res més que sorra i aigua.

(c) Alfred Miontserrat
Norbert Kettner, director de l'Oficina de Turisme de Viena, va inaugurar aquesta escultura fent una intervenció per animar els ciutadans de Barcelona a visitar la capital d'Àustria. L'acte també va estar presidit per Joaquim Font, el primer tinent d'alcalde de Barcelona, que va agrair públicament la realització d'aquest esdeveniment.

Webs interessants