dissabte, 27 d’abril del 2019

Sigues lliure, llegeix


L'APPEC llança una ambiciosa campanya per promoure la lectura de revistes en català.

"Sigues lliure, llegeix" convida a informar-se a través dels mitjans de comunicació en català per tenir eines per combatre les fake news i la manipulació informativa.




En l'actual context d'involució de drets fonamentals com la llibertat d'expressió, l'APPEC, l'associació catalana d'editors de revistes i digitals, ha llançat una ambiciosa campanya per combatre la manipulació i les fake news a través de la lectura de revistes i digitals en català. Amb l'eslògan "Sigues lliure, llegeix", els editors de publicacions catalanes conviden a la ciutadania a apostar per les revistes i digitals en català per tenir eines per formar-se criteri propi i opinions en llibertat.

La campanya, en format d'audiovisual, aplega més d'una cinquantena de directors, editors o col·laboradors de publicacions que exhibeixen les seves capçaleres com a antídot a la repressió. El passat 16 d'abril es van penjar les diferents versions dels espots a les xarxes socials de l'APPEC (Youtube, Facebook, Twitter i Instagram) i al llarg de les properes setmanes també s'emetran per TV3. L'APPEC convida a tothom a difondre la campanya perquè arribi al màxim de gent de possible.

Aquí podeu veure la versió on apareix la revista Muntanya, editada pel Centre Excursionista de Catalunya: