divendres, 2 de juliol del 2010

Terecera edició de "Catalán para Dummies"

El Grup Planeta reedita el manual d'aprenentatge de català de Ferran Alexandri


Des de la recent desaparició d'Ediciones Granica, que fins ara havia editat la mítica "Colección para Dummies", el Centro de Libros PAPF del Grup Planeta ha reprès aquesta famosa col·lecció. Un dels llibres que han decidit publicar enguany ha estat l'obra Catalán para Dummies, del professor Ferran Alexandri, que esdevé ja la tercera edició d'aquest llibre d'autoaprenentatge del català (la primera amb Planeta el 2010).

La novetat d'aquesta edició, que no va acompanyada del CD d'audio per escoltar i practicar els diàlegs, ha estat resolta per l'editorial per la reproducció en MP3 des del web Catalán para Dummies AUDIO

El llibre usa el castellà com a llengua vehicular per explicar la llengua catalana. Ensenya la gramàtica d'una manera amena, inclou pinzellades de cultura i història i frases populars que reflecteixen els costums i la idiosincràsia dels Països Catalans.

L'avantatge d'aquesta col·lecció de llibres permet al lector d'aprendre sobre qualsevol tema sense sotmetre's a la rutina de les classes, d'una manera autodidacta. Ben aviat, qualsevol persona estrangera pot aprendre els fonaments i la pronunciació de la llengua catalana per començar a construir frases i a parlar en català.

Més informació de la col·lecció a: www.paradummies.es

2 comentaris:

Ptraci ha dit...

Buenas,
a ver que me entere, porque buscando cursos de catalán, he encontrado su libro pero...no termino de entender lo del cd.
En alguna edición anterior, y descatalogada, había un cd, que no es mencionado en la nueva edición.
¿Qué paso con el cd? creo que para la pronunciación es esencial.
Gracias!

Ferran Alexandri ha dit...

Buenos días,
El CD con la pronunciación de los diálogos se editó en la desaparecida Editorial Granica. Cuando el Grupo Planeta reeditó mi libro, los diálogos que van acompñados con el icono AUDIO se deben de escuchar a través de www.paradumies.es (conversaciones MP3), lo cual sustituye al CD.
Saludos.