dissabte, 1 d’agost del 2015

Experiències a Àustria

L'Oficina de Turisme Nacional d'Àustria (ANTO) va convidar més de 200 experts en turisme de tot el món al segon atb_experience, que va tenir lloc entre el 28 de juny i l'1 de juliol del 2015 al parc Nacional de Hohe Tauern.
Vaig tenir l'oportunitat d'assistir en aquesta trobada, que va tenir lloc a Kals am Grossglokner, com a director de la revista Muntanya, entre més de 200 convidats de 28 països diferents. Amb el tema "Nature Reloaded" es va desenvolupar un programa de tres dies en el qual vam poder entaular converses, debats i diàlegs al bell mig de la muntanya, a l'entorn del parc nacional de Hohe Tauern.  En acabat, aquest esdeveniment s'allargà un dia i una nit més en un viatge cap a altres províncies federals d'Àustria per fer una exploració en profunditat de  les anomenades "best of_experiences".

Cascada de Krimml

Diu Petra Stolba, directora de l'ANTO: "En un món globalitzat, connectat i digitalitzat, la gent té un gran desig de natura". El programa de l'atb_experience 2015 va ser ofert a més de 100 operadors turístics internacionals, líders d'opinió i periodistes d'un total de 28 països, que van tenir l'oportunitat d'intercanviar informació i realitzar sessions de treball amb un centenar d'amfitrions austríacs.

Vista des de l'Adler Lounge, a 2.621 m