dissabte, 1 de juny del 2013

Viena, ara o mai: primer festival de cinema a la platja


El Festival de cinema Arena Viena

Ahir a la platja de Sant Sebastià (plaça del Mar) de Barcelona es va inaugurar, davant de la premsa i autoritats, el Festival de cinema Arena Viena, en el marc d'una rèplica espectacular de la Rathausplatz (la plaça de l'Ajuntament de Viena) feta de sorra.


A partir del 31 de maig i fins al 6 de juny l'Oficina de Turisme de Viena invita a tots els ciutadans de Barcelona a assistir aquest festival de cinema, on podrem veure i escoltar una selecció de la música vienesa que cada estiu es programa al famós festival de la capital d'Àustria. 

Aquest projecte, doncs, vol apropar a la platja de Barcelona una mostra del que es podrà veure a Viena en el Festival de Cinema Musical entre el 29 de juny i l'1 de setembre que, com ja és habitual en aquestes dates, a la nit es projecten concerts, òperes i ballets en una pantalla gegant a l'aire lliure. 

Una gran escultura de sorra: la Rathausplatz de Viena

A Barcelona, a més a més d'aquestes projeccions, podrem admirar la reproducció de la Rathausplatz feta de sorra pels artistes Lindel:Galleria. Es tracta d'una escultura de 10 m d'ample per 5 m d'altura, que ha estat construïda en 864 h i 16 dies per sis artistes. Per això han calgut 200 tones de sorra sense refinar (ecològica) provinent de Segovia.




Adreces d'interès: