divendres, 18 de juny de 2010

La revista Muntanya inicia relacions amb la regió de Lago di Garda i Verona


Verona i les Dolomites més a prop

El 15 de juny passat el Consorzio Lago di Garda (Itàlia) va fer una roda de premsa  a l'Hotel Barcelona Princess, on va presentar el seu projecte "Lago di Garda Non Stop" per gaudir tot l'any de la natura i de l'esport en aquesta regió muntanyosa situada a prop de Verona. 

La presentació és molt temptativa, ja que ofereix la possibilitat de fer escapades de cap de setmana i ponts gràcies al nou servei transfert low cost directament de Barcelona a l'aeroport de Garda /Verona. Amb això, tant els excursionistes com els alpinistes catalans, a banda de conèixer les possibilitats itineràries de la zona, els quedaran, a partir del mes de juliol, les Dolomites molt a l'abast.Garda és el llac subalpí més gran d'Itàlia, vorejat per relleus calcaris o dolomítics que formen part dels Prealps del Vèneto, amb una altitud que no sobrepassen els 2.200 m. Limita amb les regions de la Llombardia i el Vèneto. La zona està envoltada de PR de senderisme i BTT, a banda dels esports aquàtics a llac mateix.


Per tot això, el projecte sense escales "Lago di Garda Non Stop" reuneix en un esforç conjunt la regió del Vèneto, la Cambra de Comerç de Verona, l'aeroport Valerio Catullo Garda/Verona, el Turisme Nacional Italià i la companyia aèria Vueling Airlines. 

La participació d'aquesta companyia aèria des de Barcelona és un pas molt important per aconseguir una sinergia d'esforços basada en la comprensió i l'intercanvi tant de valors culturals com d'oportunitats comercials, fomentant un intercanvi turístic molt important entre Barcelona i Lago di Garda/Verona, amb vols a preus molt competitius des de 30 € per trajecte. Més informació a www.vueling.com.Més informació: www.lagodigarda-e.it
Fotografia roda de premsa: Valentí Zapater (http://shanfoto.wordpress.com o http://www.shan.cat).