diumenge, 14 de febrer de 2010

III Concurs de Fotografia de la Revista Muntanya


La revista Muntanya incia el 2010 amb un nou concurs de fotografia de muntanya dedicat a l'esquí

BASES

PARTICIPANTS
Poden participar tots els fotògrafs, aficionats o professionals que ho vulguin.

TEMA
L’esquí i el seu entorn. Fotografies d’esquí de muntanya, nòrdic, alpí, snowboard o en qualsevol altra de les modalitats que es puguin practicar a la neu, tant en l’àmbit esportiu com en la competició.

OBRES
Les obres es presentaran amb arxius digitals en format JPEG. Cada autor podrà presentar fins a un màxim de tres fotografies per cada categoria. La mida i el format recomanable de les fotografies és de 24 x 36 cm amb una resolució de 300 ppp.

PRESENTACIÓ
Les fotografies s’enviaran per correu postal i gravades en un CD o DVD. Juntament amb aquest CD/DVD s’hi adjuntarà la butlleta d’inscripció en un sobre tancat. A la coberta del sobre hi ha de figurar el pseudònim emprat, el mateix que ha de constar en el CD/DVD, i el títol de l’obra.

DATA D’ADMISSIÓ I ENVIAMENT
Fins al 30 de desembre del 2010, al Centre Excursionista de Catalunya (Paradís, 12, 08018 Barcelona).

JURAT
Serà designat per la Redacció de la revista Muntanya entre persones de prestigi reconegut en l’àmbit de fotografia de muntanya i entre els patrocinadors del concurs. La seva decisió serà inapel•lable i, si escau, resoldran les incidències que hi pugui haver.

DECISIÓ
La decisió del Jurat es farà pública durant la primera quinzena de gener del 2011 a través del web www.cec.cat i de la revista Muntanya en el nº de febrer del 2011.

PREMIS
S’atorgaran a les imatges que resultin més creatives o impactants d’entre totes les que es presentin al concurs. En qualsevol cas, es ponderarà especialment el contingut temàtic.

GUANYADOR: dos caps de setmana a VALLNORD (Andorra), en els hotels ABBA XALET SUITES**** / HOLTEL MÀGIC MASSANA **** en  règim AD, més forfets, per a dues persones, a més d’un lot de llibres (selecció CEC). Conjunt valorat en 750 €.

FINALISTA: pells d’esquí de muntanya POMOCA ADVENTURE GLIDE, destinades a esquiadors de muntanya i a competidors amateurs, amb tecnologia Pomoca Safer Skin (70 % mohair, 30% niló), una motxilla d’equí FERRINO LITE 25, de poliester, amb butxaques per a sonda i pala,  portapiolets, cinta de compressió i compatibilitat amb bossa d’hidratació, a més d’un lot de llibres (selecció CEC). Conjunt valorat en 350 €. 


Lot de llibres (selecció CEC):

• 100 anys d’esquí a Catalunya. Passions de neu (Antoni Real).
• Objectiu infinit. L’ambiciosa i intensa creació fotogràfica d’Ignasi Canals i Tarrats. (Josep Maria Cuenca i Ramon Barnadas).
• Flora i vegetació (Josep Vigo i Bonada).

ALTRES  CONSIDERACIONS
• La direccció tècnica del concurs pot desestimar les fotografies que no s’adaptin a aquestes bases i el tema.
• De les fotografies premiades es publicaran a la revista Muntanya i s’enviarà gratuïtament un exemplar als concursants.
• Els arxius digitals no es retornaran i es destruiran els CD/DVD a la fi de l’edició.
• Les fotografies que obtinguin premis, la revista Muntanya es reserva el dret de fer les còpies que calguin per a la seva publicació, tenint en compte que els autors de les fotografies continuaran sent els únic titulars dels drets d’autor i es responsabilitzaran que no hi hagi drets a tercers de les obres presentades.

Informació i consultes:
revista.muntanya@cec.cat
www.cec.cat (apartat publicacions)
993 152 311

Cap comentari: