dissabte, 16 de setembre del 2017

Els Pirineus catalans a La Setmana del Llibre en Català


FERRAN ALEXANDRI, Barcelona
Demà s'acaba La Setmana a l'avinguda de la Catedral de Barcelona, un dels esdeveniments culturals més importants de Catalunya, amb l'objectiu d'estimular i servir a la promoció de la lectura i la venda de llibres en català. Un espai on els autors no hi podem faltar, en aquesta gran oferta de llibres i publicacions en la nostra llengua.

Després de la diada de Sant Jordi 2017, la següent trobada amb els lectors es fa cada setembre a La Setmana del Llibre en Català, que enguany arriba a la 35a edició. Just ahir al vespre vaig ser-hi present, en la signatura de llibres (al mòdul 31-32), on em vaig retrobar novament amb el públic, per oferir i comentar el meu darrer llibre 1001 curiositats dels Pirineus Catalans (Redbook Edicions, L'Arca, 2016).

En aquest llibre hi trobareu un conjunt de curiositats, notícies, tafaneries, motius i singularitats que identifiquen els Pirineus catalans, des de la Vall d'Aran fins al cap de Creus. Podreu fer una veritable travessa d'oest a est, un viatge per descobrir un bon tast de la història i la cultura dels pobles pirinencs, sense oblidar la forta vinculació amb la muntanya i el paisatge.



Encara hi sou a temps. Aneu a La Setmana fins demà diumenge 17 de setembre. No només els Pirineus, sinó un munt de llibres i revistes us hi esperen.