diumenge, 20 de maig del 2012

Nou reportatge de l'Adlerweg al nº 900 de "Muntanya"


En l'edició de juny de la revista Muntanya (nº 900), conjuntament amb el fotògraf Roger Rovira, acabo de publicar un nou article sobre l'Adlerweg o camí de l'Àguila, la ruta alpina del Tirol austríac. En aquest treball descric una proposta per recórrer el tram inicial d'aquest sender d'alta muntanya, que envolta el majestuós Wilder Kaiser (2.344 m), des de Walchsee, per acabar a Kufstein, la segona vila del Tirol.


Una panoràmica de Walchsee des del pic Heuberg. La vila s'escampa al voltant del llac, als peus de la serralada Kaiser, a la vall inferior de l'Inn. Un paratge gairebé de postal, poc conegut i molt tranquil.


En un dels refugis de muntanya del Tirol, acompanyats dels típics Schnapps de pera i alguna cervesa, l'amo d'aquest l'equimanent ens fa un concert d'acordió.


Davallada del refugi Stripsenjochhaus, un dels més antics dels Alps, cap a Kirchdorf in Tirol, amb una agulla del Wilder Kaiser al fons.

Podeu veure totes les fotos d'aquest reportatge, i també d'altres, d'articles meus del Tirol d'Àustria, a: http://www.flickr.com/photos/rogerovira/sets/72157625971587917/