diumenge, 12 d’abril del 2020

Rutes entre refugis, un lloc web molt interessant


FERRAN ALEXANDRI, Barcelona. Un dels llocs web recents que tracta sobre excursionisme, alpinisme i cultura muntanyenca en general s'anomena RUTESENTREREFUGIS. Un espai ampli que aplega una diversitat de recursos i informacions: rutes, articles, cròniques, recomanacions de llibres i revistes, enllaços, etc. Tot un referent per al món de la muntanya.

El juliol del 2018 es va obrir un nou lloc web que va iniciar-se amb rutes de muntanya per fer a peu o amb BTT, però que ben aviat va continuar amb un apartat anomenat Cròniques, format per articles i reportatges publicats en diferents revistes i mitjans del món excursionista, i també amb l'apartat Columnes, on hi col·laborem diversos autors amb articles breus.

La revista Muntanya és una de les publicacions que s'ha sumat a aquesta bona inciativa, sota l'autorització dels autors respectius, amb la publicació parcial d'una bona mostra dels articles editats a la nostra revista en els darrers anys.

Podeu visualitzar-ne el contingut clicant a l'enllaç:



Esperem que aquest espai continuï creixent i sigui un referent per a tot el col·lectiu excursionista. Diu el lema de RUTESENTREREFUGIS:

L'alpinista és qui condueix el seu cos allà on un dia els seus ulls el van somiar.
Gaston Rebuffat