dimecres, 14 d’agost del 2013

El número de setembre de la revista Muntanya


Acabo d'editar i dur a impremta el número de setembre de la revista Muntanya, que els subscriptors rebran la darrera setmana d'agost (la distribució a llibreries a primers de setembre).


En aquesta edició destaquem la Carros de Roc, la gran travessa circular i vertical del parc nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, la versió escaladora de la popular Carros de Foc. També prosseguim amb una nova entrega de la Transpirinenca, que aquesta vegada ens porta a les grans muntanyes de la serralada pirinenca, entre el Vinhamala i l'Aneto. I encara dos articles més d'escalada per a tots els gustos: la Wave Riders a la paret de l'Aeri de Montserrat i els jabals de Uadi Rum a Jordània. Per acabar, comptem amb unes propostes més excursionistes, un interessant itinerari als Ports, en un lloc poc freqüentat del municipi d'Horta de Sant Joan: el tossal d'Engrilló; finalment, tres rutes amb BTT per seguir les traces del maquis a la Cerdanya.

La secció de "L'entrevista" és a càrrec meu, on podrem conèixer les opinions, idees i propòsits de dos rodamons autèntics, Itziar Marcotegui i Pablo Strubell, dos madrilenys que acaben d'autoeditar en castellà i català el llibre Com preparar un gran viatge, un manual pràctic per planificar i realitzar viatges que vagin més enllà d'unes simples vacances.