divendres, 23 d’octubre del 2009

Més llibres de Ferran Alexandri per a nens i joves


Em dic William Shakespeare

"Estic segur que tots coneixeu el príncep Hamlet i la seva frase famosa 'Ser o no ser', i els malaurats amors de Romeu i Julieta per causa de la rivalitat entre les dues famílies. Aquests són alguns dels personatges que vaig inventar per als meus drames, en els quals vaig ser capaç d'imaginar herois i protagonistes que van patir passions, lluites i ambicions com si fossin éssers gairebé reals."

Barcelona: Parramón Ediciones, 2005
Col·lecció Em dic
Il·lustracions de Violeta Monreal

64 pàg. (44.000 caràcters)
Disponible en castellà i català







 

William Shakespeare va néixer el 1564 a Strattford-on-Avon, un famós poblet d'Anglaterra. Malgrat que la seva obra com a dramaturg és coneguda universalment, la seva vida privada és plena d'enigmes i llegendes.

L'obra de l'autor de Hamlet, Romeu i Julieta, Otel·lo i Macbeth ha perdurat gràcies a la diversitat, el preciosisme, la força èpica i la intensitat dramàtica dels seus continguts.

Més informació a www.parramon.com/autor/374/ferran-alexandri/





El gran llibre dels éssers fantàstics

Aquest llibre s'emmarca en la línia clàssica de la literatura fantàstica i ofereix l'oportunitat als joves lectors de conèixer les característiques, curiositats i llegendes relacionades amb els principals protagonistes del món de la fantasia.

El llibre es divideix en sis grans parts, i cadascuna d'aquestes invita el lector a conèixer els éssers que viuen o desenvolupen la majoria de les activitats en un hàbitat concret (boscos, coves i muntanyes; les profunditats de la terra; llacs, mars i altres medis aquàtics; l'aire; el regne dels morts i les dimensions desconegudes).

De cada ésser coneixereu els seus trets físics i les seves formes de vida particulars. Així mateix, també es recullen les curiositats més sorprenents, i es conten llegendes i anècdotes provinents de la tradició.




Les il·lustracions de Manuel Calderón tenen un valor fonamental en aquest llibre de Ferran Alexandri, ja que recreen aquests éssers fantàstics i màgics amb molt de realisme i ens transporten als llocs més amagats de la imaginació humana.

Un llibre que sorprendrà els més petits i que entusiasmarà els més grans, ple de llegendes, tradicions, anècdotes i contes fabulosos, des de l'antiguitat fins als nostres dies.






Barcelona: Parramón Ediciones, 2006
Col·lecció El Gran Llibre
Il·lustracions de Manuel Calderón

128 pàg. (124.289 caràcters)
Disponible en castellà i català
Traduït al francès, grec i portuguès

















El gran llibre de les aventures

Aquest fantàstic llibre us permetrà gaudir amb onze relats dels millors autors clàssics de la literatura universal d'aventures, perquè els més joves,  i també els grans, conegueu els viatgers més intrèpids, els protagonistes que ajuden els altres, els herois que es vengen del cruel destí o els que pateixen per alguna causa i en surten vencedors.

El gran llibre de les aventures és una obra bellament il·lustrada a cura de Pedro Rodríguez, que inclou tres capítols de Ferran Alexandri: Robinson Crusoe de Daniel Defoe, Viatge al centre de la Terra de Jules Verne i L'illa del tresor de Robert L. Stevenson.

La resta de relats són de Manuel Serrat Crespo: David Copperfield de Charles Dickens; Sandokan d'Emilio Salgari; El fantasma de Canterville d'Oscar Wilde; El comte de Montecristo d'Alexandre Dumas; L'últim mohicà de James F. Cooper; Tom Sawyer de Mark Twain; Moby Dick de Hermann Melville i Ivanhoe de Walter Scott.

Curiosament, aquest llibre ha estat imprès quan fa aproximadament 287 anys que es va editar Robinson Crusoe, 142 anys el Viatge al centre de la Terra i 123 anys de L'illa del tresor.





Barcelona: Parramón Ediciones, 2006
Col·lecció El Gran Llibre
Il·lustracions de Pedro Rodríguez 
112 pàg.
Disponible en castellà i català.


1 comentari:

Anònim ha dit...

M'agraden el "nomos"...