dissabte, 16 d’octubre del 2010

La jungla del treball en època de crisi


Ahir es va presentar a la sala d'Àmbit Cultural de El Corte Inglés de Barcelona (av. Portal de l'Àngel) un nou llibre de l'autora Glòria Gómez de la Tia. 

La jungla del treball en època de crisi és una obra satírica amb un humor intel·ligent, àcid i transgressor. I una autora amb un estil àgil, propi i, sobretot, diferent. En aquesta obra hi desfilen els empresaris que només volen treure benefici sense importar-los res ni ningú, els companys i els no tan "companys", el personal directiu amb les seves dèries i els caps amb ganes de control. En definitiva, una mirada crítica i humorística sobre el món laboral i la crisi que ens envolta.

Glòria Gómez de la Tia és escriptora, documentalista i professora de tallers de novel·la, conte i poesia. Ha publicat narrativa per a infants, com ara El millor detectiu del món (2000); poesia per a adults: Laberint (2008) i la trilogia El fil de la memòria, Començo oracles i Tanco oracles (2008).

La darrera obra, doncs, La jungla del treball en època de crisi, és un llibre ben fet, molt amè, on ben segur tots els lectors reconeixerem perfectament com n'és de difícil sobreviure en la jungla del món laboral; però, això sí, en un to burleta i divertit que ens farà passar una estona ben agradable.

La jungla del treball en època de crisi
Glòria Gómez de la Tia
Primera edició: Barcelona, juliol 2010
Col·lecció Perspectives, 1
Horitzó Llibres