TV

En aquesta pàgina presento les meves darreres intervencions en programes de televisió.

TVE CATALUNYA

Participació en el magazín "Vespre a la 2" presentat per Xavi Díaz a TVE Catalunya, el 7 d'octubre del 2015, amb Jordi Pons, Lluís Belvis i Ferran Alexandri per parlar sobre el Nepal i l'acció solidària de la revista Muntanya.TV3

El 20 de febrer de 2012, en el programa "Divendres", el magazín de les tardes de TV3, que copresenta Espartac Peran, en aquell moment des de Vallirana, vaig tenir l'ocasió d'intervenir com a convidat per parlar de la cova Bonica i de l'espeleologia a Catalunya en general.
TVE

Tertúlia d'excursionisme a TVE el 4 de març del 2011 al programa "Para todos la 2", un magazín en directe de dilluns a divendres de 12.30 a 13:10, presentat per Juan Pardo i Laura Riu, amb els convidats següents: Ferran Alexandri (filòleg i director de la revista Muntanya), Luis Alejos (escriptor i fotògraf de muntanya, redactor de la revista Pyrenaica), Marta Rotllán (psicòloga, impulsora i directora del saló de senderisme Trek&Walk), i David Beltrán (president de la Federación Andaluza de Montaña).


<

TV DE L'HOSPITLET

Debat de senderisme a TV de l'Hospitalet, el 8 de novembre del 2011, en el programa "Tots els matins" de TV LH. Un debat de ràdio i televisió sobre senderisme i muntanya, a propòsit de la segona edició del Saló de Senderisme Trek&Walk, que se celebrà de l'11 al 13 de novembre a la Farga de l'Hospitalet. Els convidats van ser Marta Rotllán (directora del saló), Luis López (delegat comercial d'Hotansa-Andorra), i Ferran Alexandri (director de la revista Muntanya i membre del CEC).
Si no veieu bé el vídeo, cliqueu aquí.
RTVE "A Punto con la 2"

El 18 de desembre del 2015 en el programa magazín "A Punto con la 2" vam tornar a parlar sobre el Nepal. Es pot veure la intervenció de Lluís Belvis, cònsol del Nepal a Barcelona, i de Ferran Alexandri, com a director de la revista Muntanya, entre altres intervencions, a partir del minut 57'40" a 01:14'22".